House Doctor RD Vas 12cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor RD Vas 12cm


219 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

RD är en vackert detaljerad vas från House Doctor. Vasen har en nätt storlek och kombineras gärna med andra vackra vaser i olika uttryck och kulörer - dock blir vasen även väldigt fin för sig själv. Vasen har en rundad form och en harmonisk mix av bruna och beiga toner som skiftar vackert. Placera några söta snittblommor i vasen eller låt den stå bar - det kommer bli superbra hur du än gör. 


Mått (ØxH): 14 x 12 cm

Varumärke House Doctor
Färg Brun
Material Glas
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.