House Doctor Precise Golvampa Mässing har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Precise Golvampa Mässing


2 999 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Precise är en golvlampa från House Doctor med en unik form. Lampan är ytterst karaktärsfull trots sitt nätta format. Gjord i solid järn med en snygg mässingsfinish, Precise har en konformad skärm med en enkel och traditionell fot. Lampan passar perfekt bredvid soffan, i rummets hörn och på¨många fler platser. Vart du än ställer Precise så kommer golvlampan att skapa en härlig atmosfär med sitt ljuvliga sken. 


Precise har en sladd som är 3.5 m lång och är gjord för LED användning. Ljuskälla ingår ej. 

 

Varumärke House Doctor
Färg Mässing
Material Järn, Mässing
Storlek (L): 124 cm. Kabel: 3.5 m
Ljuskälla Max 6W E14
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.