House Doctor Ova Ljuslykta 42cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Ova Ljuslykta 42cm


599 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Ova är en mysig och stämningsfull ykta från House Doctor. Lyktan är gjord i rotting med en glasbehållare för ljuset och har ett tunt handtag i metall. Lykan har ett naturligt utseende som kombineras snyggt med både moderna och vintage-inspirerade stilar. Placera Ova för sig själv eller tillsammans med andra lyktor för en super mysig look - Ova blir fin både i grupp och för sig själv.

 

Ova finns även i en mindre storlek


Mått (ØxH): 25 x 42 cm

Varumärke House Doctor
Färg Natur
Material Glas, Metall, Rotting
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.