House Doctor Molecular Taklampa 58cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-40%
House Doctor

House Doctor Molecular Taklampa 58cm


1 737 kr

Rek pris: 2 895 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

- Sladd: 3 m


- Ingår ljuskälla: Nej


 

Varumärke House Doctor
Färg Svart
Material Järn
Storlek (BxH): 48 x 58 cm
Ljuskälla E27 Max 25W

Lampor är viktiga element för att lyckas skapa en vacker heminredning. De är inte bara källor för ljus, utan också prydliga element som kommer att ge karaktär och personlighet till rummet. Molecular från House Doctor är en mycket vacker lampa som har ett nästan skulpturlikt utseende. Lampan består av sju mässingssocklar som är fästa till justerbara svarta stänger. Lampan är vacker både när den är tänd och släckt. 

 

Låt lampan hänga ovanför ett bord i vardagsrummet, eller använd den som en skulpturlik källa för ljus i hallen. Med denna Molecular lampa kan du skapa en unik miljö oavsett vart du placerar den. 

 

Glödlampor ingår inte.


House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.