House Doctor Game Vägglampa Mässing 70cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

House Doctor

House Doctor Game Vägglampa Mässing 70cm


1 899 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

  • Traditionell design i modern tappning

  • Vacker mässingsfinish

  • Varmt & stämningsfullt sken
Varumärke House Doctor
Färg Mässing
Material Järn, Mässing
Storlek Diameter x Höjd x Längd: 15 x 13 x 70 cm. Sladd 2.2 m lång.
Ljuskälla E14 Max 25W

Game är en annorlunda vägglampa från House Doctor. Lampan uppvisar traditionell design i en modern tappning med sin stilrena form och vackra mässingsfinish. Insidan av den konformade skärmen bryter av snyggt från mässingen med en enkel, vit ton. Med en lång arm och varmt sken är lampan både underbar att se på och riktigt praktisk att använda. 


Häng Game på väggen bredvid sängen som en stämningsfull läslampa, dock passar lampan utmärkt i både vardagsrum och hall där den även där sprider sitt varma och harmoniska ljus. 


En 2.2 meter lång sladd ingår.


Var god notera att ljuskälla medföljer ej. 

House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.