House Doctor Cirque Ljusstake Mässing 33cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-40%
House Doctor

House Doctor Cirque Ljusstake Mässing 33cm


557 kr

Rek pris: 929 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Skapa en mysig atmosfär i hemmet med levande ljus. Med Cirque från House Doctor får du en vacker ljusstake med ett fint runt formspråk. Ljusstaken mäter 33 cm på höjden och kommer att se bra ut på ett bord med ett långt ljus i. Cirque har en finish i mässingsfärg och passar in i varje hem. En dekorativ ljusstake som kommer att ge värme till rummet. Passar till ljus med 4 cm i diameter.

 

Höjd: 33cm

 

Cirque finns även i en mindre storlek. 

 

Varumärke House Doctor
Färg Mässing
Material Järn
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.