GANT Home Line Handduk Antracite har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
GANT Home

GANT Home Line Handduk Antracite


99 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Line är en mysig handduk gjord i 100% bomull. Med en snygg, mörkgrå färg och linjerat mönster, passar Line i varje hem. Handduken är verkligen super mjuk och uppvisar en fantastisk vatten absorbering. Line har en stilren och subtil GANT loga i ena hörnet som är broderad. 


Handduken finns i tre olika storlekar: 30x50 (gästhandduk), 50x70 (handduk för händerna) & 70x140 (badhandduk). 

Varumärke GANT Home
Färg Mörkgrå
Material Bomull
GANT Home

GANT Home

GANT är ett internationellt livsstilsmärke grundat av Bernard Gant 1949 i New Haven, USA. GANT Home erbjuder välgjorda textilier i förstklassig kvalitet för hemmet. Produkterna inspireras av en klassisk, avslappnad östkuststil med marina och jordnära färger. Dem erbjuder allt från sköna lakan i egyptisk bomulls satin till produkter för det dukade bordet. Gant Home utstrålar en känsla av klass och stil som kännetecknar samtliga produkter.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.