By On Formaggio Ostknivset 3-pack har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-30%
Just nu!

Påskkampanj:

20-60% på allt!*

Gäller endast t.o.m 13 apr, kl 23:59.

*Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Fatboy, Rowico, Mille Notti, Lexington, Design Of, Cooee Design, Casö, Innovation, Kinnabädden, Stackelbergs, Tempur, Woud, Mavis.

By On

By On Formaggio Ostknivset 3-pack


244 kr

Rek pris: 349 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Inredning Rea Dukning

För alla som älskar ost! Formaggio är ett 3-pack ostknivset från By On. Setet är gjort i rostfritt stål samt zink som känna robust och hållbart. Setet består av tre ostknivar som alla har en stilfull och lyxig svart yta. Formaggio blir en riktigt bra present till de allra flesta, inklusive dig själv! Setet kommer i en stilig presentask. 

 

Mått: 17 x 20 x 2 cm


Handdisk rekommenderas. 

Varumärke By On
Färg Svart
Material Järn
By On

By On

Med lekfullhet och nyfikenhet skapar By On skandinavisk design med en tvist. By On erbjuder nyskapande inredning och vill förvandla hus till hem, de har stort fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt de importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.