Sleepo Leopard Porslinsfigur 62cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Sleepo

Sleepo Leopard Porslinsfigur 62cm


2 396 kr

Rek pris: 2 995 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 2-7 vardagar
Finns även som:

Introducera lite retro glam till ditt hem med fantastiska porslinsfigurer! Den här sittande Leoparden är handgjord och handmålad i Italien och har en imponerande storlek. Leoparden är vackert dekorativ med uttrycksfulla ögon, en öppen mun med tydliga tänder och noggrant detaljerad kropp för ett stiligt och verklighetstroget utseende. Leoparden är skapad utav keramisk lergods som sedan har målats samt glaserats för hand av duktiga hantverkare med många års erfarenhet. Förvänta dig att Leoparden blir en riktig centerpiece som drar blickar vart den än står!


Höjd: 62 cm


Leoparden finns även i en större storlek.


Var god notera att då porslinsfiguren är handgjord och handmålad kan variationer i färgen förekomma.

Varumärke Sleepo
Färg Beige
Material Porslin
Sleepo Collection

Sleepo Collection

Här har vi samlat våra handplockade Sleepo produkter, från tidlösa klassiker till modern design, med kvalitet och utformning i centrum. Vår målsättning är att erbjuda dig det allra bästa inom möbler och inredning och att hjälpa och inspirera dig till att skapa ditt eget drömhem.

Leveranstid 2-7 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.