icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Sleepo Leopard Kruka Vit Matt 29cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Sleepo

Sleepo Leopard Kruka Vit Matt 29cm


1 499 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Introducera ett djurtema till ditt hem med våra fantastiska djurkrukor! Den här krukan är handgjord i Italien och den matta glasyren är framtagen särskilt för Sleepo. Krukan blir fin med en växt i men är lika dekorativ som den är. 


Mått: 29 x 27 H20 cm

Innermått (B): 15.5 cm


Var god notera att då krukan är handgjord och handmålad kan variationer i färgen förekomma.

Varumärke Sleepo
Färg Vit
Material Porslin
Sleepo

Sleepo

Här har vi samlat våra handplockade Sleepo produkter, från tidlösa klassiker till modern design, med kvalitet och utformning i centrum. Vår målsättning är att erbjuda dig det allra bästa inom möbler och inredning och att hjälpa och inspirera dig till att skapa ditt eget drömhem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.