icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Sleepo Leopard Golvkruka Vit Matt 39cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Sleepo

Sleepo Leopard Golvkruka Vit Matt 39cm


1 995 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Introducera ett djurtema till ditt hem med våra fantastiska djurkrukor! Den här rejäla golvkrukan är handgjord i Italien och den matta glasyren är framtagen särskilt för Sleepo. Krukan blir extra fin med en växt i men är lika dekorativ som den är. 


Krukan kan även användas utomhus och tål frost. Dock bör innerkruka användas för om det finns vatten direkt i krukan så kan den vid minusgrader sprängas. 


Mått: 39 x 39 H30 cm

Innermått (B): 25.5 cm


Var god notera att då krukan är handgjord och handmålad kan variationer i färgen förekomma.

Varumärke Sleepo
Färg Vit
Material Porslin
Sleepo

Sleepo

Här har vi samlat våra handplockade Sleepo produkter, från tidlösa klassiker till modern design, med kvalitet och utformning i centrum. Vår målsättning är att erbjuda dig det allra bästa inom möbler och inredning och att hjälpa och inspirera dig till att skapa ditt eget drömhem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.