icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Jamar Dekorationsfat Svartoxid har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Jamar Dekorationsfat Svartoxid


1 195 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Snyggt och trendigt dekorationsfat från House Doctor. Detta stilrena Jamar fat är gjort i aluminium och har en läcker svartoxiderad yta som helt klart passar in i de allra flesta inredningsmiljöerna. Placera gärna Jamar i mitten på matbordet som en underbar centerpiece med vackra blommor eller annat smått och gott som du vill visa upp. 

 

Jamar står på en ståtlig fot vilket gör fatet mer iögonfallande. Passar lika bra till vardag som till fest och fatets innehåll kan lätt förändras från dag till dag.

 

Mått (Ø): 36 cm.

Varumärke House Doctor
Färg Svart
Material Aluminium
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.