icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Advent Glasbox Antique Brass har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Advent Glasbox Antique Brass


650 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Advent är en tjusig glasbox från House Doctor där du enkelt kan sätta fina detaljer på display. Boxen består av en stomme i järn med en antik mässings färg, samt stilrena väggar i glas. 


Placera härliga plantor i Advent eller kanske några piffiga prydnadsföremål som du vill visa upp lite extra. Boxen passar super bra att ha framme året runt men blir riktigt fin under vintertid då du kan använda boxen till din adventsljusstake. Ställ fyra blockljus i Advent och höj mysfaktorn till max!

 

Mått: (LxBxH): 40 x 11 x 27 cm.

Varumärke House Doctor
Färg Mässing
Material Glas, Järn
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.