icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Day Home Seaweed Keramik Vas har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
DAY Home

Day Home Seaweed Keramik Vas


549 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Seaweed är en fantastisk vas från Day Home. Vasen är inspirerad av sjögräs med sitt naturliga och organiska utseende. Vasen är gjord i vitt porslin med en glansig, vit yta. Seaweed blir lika vacker som den är, som den även blir med blommor.


(ØxH): 9 x 23 cm

Varumärke DAY Home
Färg Vit
Material Keramik

DAY Home

DAY Home är en utveckling av det danska klädmärket DAY Birger et Mikkelsen. I sortimentet hittar du mattor, kuddar och bruksföremål men även möbler och belysning, samtliga med exotiska influenser. Grundaren av DAY Home, Marianne Brands passion för textilier och antikviteter från bl a Afrika, Mellan Östern och Indien kännetecknar tydligt Day Homes stil. Hon skapar produkter som lyfter fram det bästa av två världar; det bohemiska och exotiska tillsammans med den skandinaviska minimalismen. Resultatet är en mix av naturmaterial, lyxig sammet, linne och ull i fantastiska mönster och broderier, vackra detaljer och unika färgkombinationer.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.