icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Day Home Feeling Iron Ball Dekoration har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
DAY Home

Day Home Feeling Iron Ball Dekoration


449 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Feeling från Day Home är ett bra exempel på chic och simplistisk dekoration som hjälper till att skapa och lyfta en härligt eklektisk stil. Varför inte introducera fler detaljer så som den här rundade deco föremålet, gjort helt i järn, till ditt hem? Prydnad i olika storlekar och utföranden skapar en riktigt intressant och personlig interiör. Feeling har en stilren, svartlackerad yta som skapar en chic kontrast mellan den och andra detaljer i färgrika toner. 


Mått (HxØ): 18 x 17.5 cm.

Varumärke DAY Home
Färg Svart
Material Järn

DAY Home

DAY Home är en utveckling av det danska klädmärket DAY Birger et Mikkelsen. I sortimentet hittar du mattor, kuddar och bruksföremål men även möbler och belysning, samtliga med exotiska influenser. Grundaren av DAY Home, Marianne Brands passion för textilier och antikviteter från bl a Afrika, Mellan Östern och Indien kännetecknar tydligt Day Homes stil. Hon skapar produkter som lyfter fram det bästa av två världar; det bohemiska och exotiska tillsammans med den skandinaviska minimalismen. Resultatet är en mix av naturmaterial, lyxig sammet, linne och ull i fantastiska mönster och broderier, vackra detaljer och unika färgkombinationer.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.