Day Home Egg Solitary Dekoration Mässing har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

DAY Home

Day Home Egg Solitary Dekoration Mässing


799 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Egg Solitary från Day Home är, som namnet föreslår, ett dekorations föremål i en äggform. Varför inte introducera fler detaljer så som det här deco föremålet till ditt hem? Prydnad i olika storlekar och utföranden skapar en riktigt eklektisk och personlig interiör. Egg Solitary har en läcker yta i mässing vilket ger den en lyxig och trendig look.


Mått (Ø): 20 cm.

Varumärke DAY Home
Färg Guld
Material Mässing

DAY Home

DAY Home är en utveckling av det danska klädmärket DAY Birger et Mikkelsen. I sortimentet hittar du mattor, kuddar och bruksföremål men även möbler och belysning, samtliga med exotiska influenser. Grundaren av DAY Home, Marianne Brands passion för textilier och antikviteter från bl a Afrika, Mellan Östern och Indien kännetecknar tydligt Day Homes stil. Hon skapar produkter som lyfter fram det bästa av två världar; det bohemiska och exotiska tillsammans med den skandinaviska minimalismen. Resultatet är en mix av naturmaterial, lyxig sammet, linne och ull i fantastiska mönster och broderier, vackra detaljer och unika färgkombinationer.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.