By On Space Ljusstake 20cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

By On

By On Space Ljusstake 20cm


399 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Exklusiva Ljusstaken Space är en del av By On:s Secret Drop kollektion och kommer endast i en begränsad upplaga. Ljusstaken är gjord i handfast polyresin men ger illusionen av att vara gjord i smält tenn. Space har ett annorlunda utseende med en yta som är unik och ojämn. Placera ljusstaken på en byrå, bord eller någon annan synlig plats där Space kan, med ett ljus, lysa vackert i höst/vintermörkret. Space kombineras gärna med den större versionen av ljusstaken som är 29cm hög. 


Mått: 20x10cm

 

 

Varumärke By On
Färg Silver
Material Polyresin
By On

By On

Med lekfullhet och nyfikenhet skapar By On skandinavisk design med en tvist. By On erbjuder nyskapande inredning och vill förvandla hus till hem, de har stort fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt de importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.