DBKD Coxa Vas 30cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Påskkampanj:

20-60% på allt!*

Gäller endast t.o.m 13 apr, kl 23:59.

*Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Fatboy, Rowico, Mille Notti, Lexington, Design Of, Cooee Design, Casö, Innovation, Kinnabädden, Stackelbergs, Tempur, Woud, Mavis.

DBKD

DBKD Coxa Vas 30cm


479 kr

Rek pris: 599 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Coxa är en vas från DBKD och med design av Studio In. Med ett stiligt formspråk dominerar Coxa sin omgivning. Keramisk vas med mattsvart yta och ett "quiltat" mönster. Vasen påminner om och har inspirerats av en varm och mysig dunjacka i puffig modell. Markanta hörn och minimalistisk men ändå uppseendeväckande design. Coxa gör ett starkt statement i ditt hem!


(BxDxH): 19 x 19 x 30 cm

 

Coxa finns även som kruka och större vas.

Varumärke DBKD
Färg Svart
Material Keramik

DBKD

DBKD Sweden grundades 2012 av Karin Dahlin. Företagsnamnet och varumärket DBKD betyder Design by Karin Dahlin, namnet är därmed en kort beskrivning av företaget och vad vi erbjuder våra kunder. Redan 2007 startades resan genom Karins kortproduktion för floristbutiker, idén om krukförsäljning väcktes 2009.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.