DBKD Cloudy Kruka Greige Small har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

DBKD

DBKD Cloudy Kruka Greige Small


399 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Porslinskruka Cloudy från DBKD.

Specifikationer

- Färg: Matt ljust gråbeige

- Material: Keramik

- Mått: Ø 21cm, höjd 21cm 

 

Om DBKD

DBKD Sweden grundades 2012 av Karin Dahlin. Företagsnamnet och varumärket DBKD betyder Design by Karin Dahlin. DBKD ska genom en trendmedveten formgivning  utveckla och producera krukor och kringprodukter till inredningsbranschen. Genom hög kvalité och ett inspirerande samarbete ska DBKD tillsammans med sina kunder växa till ett av Sveriges främsta varumärken i branschen.


Varumärke DBKD
Färg Ljusgrå
Material Keramik

DBKD

DBKD Sweden grundades 2012 av Karin Dahlin. Företagsnamnet och varumärket DBKD betyder Design by Karin Dahlin, namnet är därmed en kort beskrivning av företaget och vad vi erbjuder våra kunder. Redan 2007 startades resan genom Karins kortproduktion för floristbutiker, idén om krukförsäljning väcktes 2009.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.