DBKD Cloudy Kruka Dusty Pink Small har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

DBKD

DBKD Cloudy Kruka Dusty Pink Small


399 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Den populära krukan Cloudy, från DBKD, kommer nu i rosa! Coudy i färgen Dusty Pink är en snygg porslinskruka med en "bubblig" yta. Den rosa färgen är härligt romtaniskt och skapar en subtil färgklick i ditt hem utan att vara allt för färgstark. Krukan har en glaserad yta som ger den en vacker glans. Cloudy i storleken Small har, trots sin benämning en ganska generös storlek och passar till krukväxter i standard storlek. 

 

Mått (ØxH): 21 x 21 cm 


Varumärke DBKD
Färg Ljusrosa
Material Keramik

DBKD

DBKD Sweden grundades 2012 av Karin Dahlin. Företagsnamnet och varumärket DBKD betyder Design by Karin Dahlin, namnet är därmed en kort beskrivning av företaget och vad vi erbjuder våra kunder. Redan 2007 startades resan genom Karins kortproduktion för floristbutiker, idén om krukförsäljning väcktes 2009.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.