Cooee Design Dried Flowers Lagurus Faded Pink har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Cooee Design

Cooee Design Dried Flowers Lagurus Faded Pink


199 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Nu kan du komplettera dina vaser med dekorativa torkade växter från Cooee Design. Med en mjuk, rosa färg blir blommorna en fin liten detalj i inredningen. Blommorna är fina som de är ensama men kan även kombineras med färska blommor för en vacker bukett. Dock tänk på att inte placera de torkade växterna i vatten utan att de sitter lite högre än de färska blommorna. 


Då detta är en naturlig växt så kan det uppstå färgskillnader förekomma mellan blomma till blomma. Vid hantering kan blommorna fälla, detta är naturligt för torkade blommor.

 

Längd: 35 - 55 cm

Vikt: ca 200 g

 

När du köper den här blomman får du en bukett som den på bilden.

Varumärke Cooee Design
Färg Rosa
Material Trä
Cooee Design

Cooee Design

Småländska varumärket Cooee har sedan 2005 designat stilren inredning. Här finner du föremål med enkla former och nytänkande koncept som leker med färger och stilar på ett riktigt snyggt sätt. Med både klassiska och moderna inslag skapar Cooee tidlösa produkter som platsar i varje hem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.