Classic Collection Casablanca Prydnadskudde 50x50 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Classic Collection

Classic Collection Casablanca Prydnadskudde 50x50


1 250 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Nu kommer populära mattan Casablanca även som prydnadskudde! Casablanca är en underbar prydnadskudde från Classic Collection gjord i 100% finaste handknuten nyazeeländsk ull. High and low mönster, fluffig yta, slät baksida samt dold dragkjedja. Stilfull detalj som matchas snyggt med andra prydnadskuddar. Tillhörande innerkudde medföljer.

Varumärke Classic Collection
Färg Vit
Material Ull

Classic Collections kuddfabrik är certifierad med SA8000, en certifieringsstandard som säkrar att mänskliga rättigheter tillgodoses på arbetsplatsen.

 

Prydnadskudden Casablanca är tillverkad för hand i Indien, detta gör att varje kudde är helt unik och vissa små avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser är det som gör Classic Collections kuddar så personliga och unika.


Skötselråd:

Ta alltid bort fläckar direkt när de uppstår för bästa resultat. Mindre fläckar kan oftast tas bort med fuktad trasa och galltvål eller såpa. Skumma upp medlet med ljummet vatten innan det appliceras. Vid svåra fläckar lämnas produkten in för fackmässig tvätt.


Då kudden är handgjord förekommer storleksvariationer.


Classic Collections produkter är tillverkade för hand och därför helt unika. Detta medför att avvikelser i mönster, färg och storlek kan förekomma. Dessa avvikelser skapar en levande och unik produkt. Ta väl hand om din nya matta så kommer den pryda ditt hem under en lång tid. Varje producerad Classic Collection matta skapar arbete och bidrar till att gamla hantverkstraditioner lever vidare. Mattorna är certifierade med Care & Fair vilket garanterar att de produceras utan illegalt barnarbete, under humana arbetsförhållanden och till skäliga löner. Det innebär även att pengar skänks tillbaka till familjerna i mattvävardistrikten. Pengarna går till barnen och möjliggör regelbunden skolgång, samt sjukvård.

 Innerkudde ingår! Kemtvättas endast.

 

(BxH): 50 x 50 cm

Classic Collection

Classic Collection

Classic Collection står för tidlös design. Basen är de handvävda mattorna av finaste ull. Till det adderas kuddar och plädar i tidlös design. Classic Collection grundades 1995 och importerade då klassiska handknutna mattor från Iran, Pakistan, Kina, Nepal och Indien.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.