Chhatwal & Jonsson Embroidered Puppy Kuddfodral Sammet Spicy Yellow 40x60 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Dekorera mera

20% rabatt på Chhatwal & Jonsson!

Gäller endast t.o.m 28 sept.

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson Embroidered Puppy Kuddfodral Sammet Spicy Yellow 40x60


636 kr

Rek pris: 795 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Puppy är ett läckert kuddfodral från Chhatwal & Jonsson. Kuddfodralet är sytt i skimrande sammet Fodralet har en gullig fransk bulldogvalp broderad på framsidan som har kombinerats med en enfärgad baksida. 

Varumärke Chhatwal & Jonsson
Färg Gul
Material Sammet


Hunden har ett detaljrikt utseende som är broderat förhand och med maskin för att uppnå ett prydligt och uttrycksfullt motiv.


Pryd din soffa, fåtölj och säng med utsökta kuddar från Chhatwal & Jonsson. Mixa och matcha gärna Puppy med andra Chhatwal & Jonsson kuddar i olika storlekar och kulörer för en chic och flott look. 


Mått: 40x60 cm


Innerkudde ingår ej men finns som tillval.


Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson är ett svenskt företag som förenar den klassiska skandinaviska designen med influenser från Indien, där företagets produktion äger rum. Indien har en lång rik tradition av handgjorda textilier som Chhatwal & Jonsson låter sig inspireras av. Deras kollektioner, som utkommer två gånger om året, specialiserar sig på hemtextilier av olika slag: sängkläder, överkast, prydnadskuddar och mattor.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.