icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

By On Roger Bordslampa 36cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

By On

By On Roger Bordslampa 36cm


639 kr

Rek pris: 799 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar
Mer från: Inredning Barnrum Lampor

Söta Roger är en kaninlampa från By On som blir den perfekta nattlampan i barnrummet. Lampan är gjord i sandsten med en vit finish och många detaljer. Roger är batteridriven och behöver 3st AA batterier för att kunna lysa upp i mörkret. Lampan har även en timerfunktion så att du själv kan ställa in när du vill att den ska vara tänd. Dekorera ditt barns rum och ge samtidigt kaninen Roger ett riktigt bra hem. 


Var god notera att batterier medföljer ej. 

Varumärke By On
Färg Vit
Storlek (HxB): 36 x 22 cm
By On

By On

Med lekfullhet och nyfikenhet skapar By On skandinavisk design med en tvist. By On erbjuder nyskapande inredning och vill förvandla hus till hem, de har stort fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt de importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.