By On Celeste Vas Svart 26cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

By On

By On Celeste Vas Svart 26cm


649 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Inred hemmet med vasen Celeste från By On. Med ett trendigt och annorlunda uttryck står vasen ut ur mängden. Vasen har en intressant, "ojämn" yta och en form som gradvist blir bredare med vasens höjd. Celeste är täckt med "bubblor" i varierande storlekar, har en rundad form samt en tidlös matt finish. Vasen passar bra med eller utan blommor då den är en stilig inredningsdetalj i sig. Endast handdisk.

 

(BxH): 26 x 26 cm

Varumärke By On
Färg Svart
Material Stengods
By On

By On

Med lekfullhet och nyfikenhet skapar By On skandinavisk design med en tvist. By On erbjuder nyskapande inredning och vill förvandla hus till hem, de har stort fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt de importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.