By On Bear Servettring har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-40%
By On

By On Bear Servettring


77 kr

Rek pris: 129 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Inredning Dekoration Rea

Exklusiva servettringen Bear är en del av By On:s Secret Drop kollektion och kommer endast i en begränsad upplaga. Servettringen har en björnform som omsluter dina servetter på en läckert sätt. Servettringen är gjord i tenn med en silverfärg och många detaljrika inslag. 


Bear blandar stilrenhet och lekfullhet på ett härligt sätt, och passar därför utan problem in i flera olika inredningsstilar. Använd några utav dessa servettringar för att skapa en dukning som verkligen står ut i mängden.  

 

Mått: 3.5x5cm

 

Varumärke By On
Färg Silver
Material Tenn
By On

By On

Med lekfullhet och nyfikenhet skapar By On skandinavisk design med en tvist. By On erbjuder nyskapande inredning och vill förvandla hus till hem, de har stort fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt de importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.