icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

By On Admire Vas 36cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
By On

By On Admire Vas 36cm


383 kr

Rek pris: 479 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Admire är en stilfull vas från By On. Vasen har en intressant och asymetrisk form.Ena sidan är spreciellt tydlig då sidan är intryckt. Med en vit yta kombineras Admire snyggt med växter i olika färggranna toner. Vasen är gjord helt i glas.

 

Skötselråd: Endast handdisk.

 

Mått (BxH): 19 x 36 cm

Varumärke By On
Färg Vit
Material Glas
By On

By On

Med lekfullhet och nyfikenhet skapar By On skandinavisk design med en tvist. By On erbjuder nyskapande inredning och vill förvandla hus till hem, de har stort fokus på hög kvalitet och en spännande design. Allt de importerar är producerat i nära samarbete med utvalda tillverkare världen över.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.