icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Sally Vas 30cm har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Just nu:
20% rabatt på allt från Bloomingville!
Gäller endast t.o.m 22 april.

Bloomingville

Bloomingville Sally Vas 30cm


423 kr

Rek pris: 529 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Sally är en vacker vas i stengods från Bloomingville. Vasen har en snygg natur färg och en organisk yta med ojämna partier och ett härligt mönster. Vasen har ett stilfullt utseende som gör sig bra i hemmets alla rum.  

 

Kombinera denna vas med natursköna detaljer i olika fina kulörer. Vasen passar bra med växt i men blir även fin som den här. Vasen är handgjord vilket skapar en unik look då glaseringen kan skifta från vas till vas.  

 

(ØxH): 13 x 30 cm

Varumärke Bloomingville
Färg Natur
Material Keramik, Stengods
Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.