icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Bloomingville Kontrast Golvlampa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Bloomingville

Bloomingville Kontrast Golvlampa


1 899 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar
Mer från: Inredning Lampor Nyheter

Kontrast är en stilren golvlampa från Bloomingville. Lampan är helt gjord i svartlackerat järn, förutom skärmens insida som är vit för att skapa ett så bra sken som möjligt. Foten består av en enkel platta med ett smalt järnrör som sträcker sig till lampans skärm som har en klassisk, rundad form och som kan justeras till önskat läge. Lampan stängs enkelt av och på med brytaren som sitter på lampans skärm.


Kontrast kommer med en 200 cm svart anslutningskabel klädd i textil. Lampan är kompatibel med alla energi klasser, har en E27 sockel och är anpassad för LED eller energisparande ljuskällor. Kontrast bör ej användas utomhus eller i våtrum. Lampan är CE-märkt vilket betyder att konstruktionen följer EUs direktiv. 


Var god notera att ljuskälla medföljer ej.

Varumärke Bloomingville
Färg Svart
Material Järn
Storlek (ØxH): 28x164 cm
Ljuskälla E27 Max 60W
Bloomingville

Bloomingville

Driven av en fascination för nordisk stil och livsstil, startade Creative Director Betina Stampe varumärket Bloomingville år 2000. Sedan dess har hon delat sin passion för att hålla ett hem i konstant förändring med hjälp av kreativa lösningar. Under resans gång har hon gjort sin make Simon Stampe till VD, och fått Bloomingville att under drygt 15 år bli ett av världens ledande varumärken för heminredning.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.