icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Watt & Veke Lola Lampskärm Gold har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Just nu:
20% rabatt på belysning!
Gäller t.o.m 26 aug.

Watt & Veke

Watt & Veke Lola Lampskärm Gold


239 kr

Rek pris: 299 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Lola är en serie koniska lampskärmar i skimrande, krossad sammet. 

Lola kommer i olika färger och finns i tre olika stolekar.

Skärmarna kan användas till Watt & Vekes olika lampfötter - allt för att skapa det uttryck som passar bäst i ditt hem.Glödlampa, lampfot eller upphängning medföljer ej. Bilderna visar exempel på kombinationer.


Varumärke Watt & Veke
Färg Guld
Material Sammet
Watt & Veke

Watt & Veke

Fantastiska Watt & Veke är ett svenskt varumärke som designar och tillverkar innovativ belysning, lampskärmar och spännande heminredning. Watt & Veke är ett familjeägt bolag med lång erfarenhet inom lamp-produktion med flera duktiga formgivare knutna till sig. Hos Watt & Veke finns något för alla inredningsintresserade.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.