Watt & Veke Kelly Long Vägglampa Guld har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Watt & Veke

Watt & Veke Kelly Long Vägglampa Guld


1 439 kr

Rek pris: 1 799 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Kelly är en elegant vägglampa från Watt & Veke. Lampan har en lång arm med en enkel skärm, den är gjord i järn och är färgad helt i guld. Armen är svängbar och det är även skärmen. Lampan kommer med inbyggd dimmer så att du själv kan välja mellan ett lite starkare eller svagare sken. Textilsladd i svart med tillhörande dimmerbrytare medföljer. Lampan placeras snyggt ovanför till exempel soffan eller fåtöljen men passar även på ett flertal andra platser i hemmet.


Lampan finns även med kortare arm.


Ljuskälla medföljer ej.

Varumärke Watt & Veke
Färg Guld
Material Järn
Storlek (LxBxH): 112 x 14 x 31 cm
Ljuskälla G9
Watt & Veke

Watt & Veke

Fantastiska Watt & Veke är ett svenskt varumärke som designar och tillverkar innovativ belysning, lampskärmar och spännande heminredning. Watt & Veke är ett familjeägt bolag med lång erfarenhet inom lamp-produktion med flera duktiga formgivare knutna till sig. Hos Watt & Veke finns något för alla inredningsintresserade.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.