icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Precise Vägglampa Mattsvart har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Precise Vägglampa Mattsvart


995 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Precise är en vägglampa från House Doctor med en unik form. Lampan är ytterst karaktärsfull trots sitt nätta format. Gjord i solid järn med en snygg mattsvartfinish, Precise har en konformad skärm med ett enkelt och traditionellt väggfäste. Lampan passar perfekt bredvid sängen som en läslampa, i hallen eller kanske bredvid soffan i vardagsrummet? Vart du än sätter Precise så kommer vägglampan att skapa en härlig atmosfär med sitt sken. 


Precise har en sladd som är 2.5 m lång. Ljuskälla ingå ej. 

 

Varumärke House Doctor
Färg Svart
Material Järn
Storlek (H): 21 cm. Sladd: 250 cm.
Ljuskälla G9 (LED) Max 6 W
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.