House Doctor Leaf Vägglampa Silver har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-30%
House Doctor

House Doctor Leaf Vägglampa Silver


839 kr

Rek pris: 1 199 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Leaf är en annorlunda vägglampa från House Doctor. Lampan är gjord i rostfritt stål och järn med en finish i en silverfärg. Leaf skapar ett vackert sken vart den än placeras och blir superfin i större delen av hemmet! Det medföljer en 250 cm lång svart kabel. Introducera ett vackert tillskott till dina väggar med lampan Leaf från House Doctor!

 

Varumärke House Doctor
Färg Silver
Material Järn, Rostfritt stål
Storlek (ØxH): 23.8 x 32 cm. Sladd: 250 cm.
Ljuskälla E14 Max 15W
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.