icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Markslöjd Vägglampa Savoy Mässing 2L har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Just nu:
20% rabatt på belysning!
Gäller t.o.m 26 aug.

Markslöjd

Markslöjd Vägglampa Savoy Mässing 2L


879 kr

Rek pris: 1 099 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Savoy är en praktisk vägglampa från Markslöjd som har ett mässingfärgat väggfäste med vit textilskärm. Vägglampan har dessutom en liten läslampa. Separata brytare på vägglampan. Stor (E27) lamphållare för max 60W glödljus eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED. Läslampan har max 3W LED. 2 meter lång transparent sladd som kan tas bort vid fast montage. Ej dimbar. 

 

Bredd (cm): 26

Höjd (cm): 25.5

Djup (cm): 20

Effekt (W): 60W + 3W

Volt: 230V / 12V

Sockel: E27 + LED

Varumärke Markslöjd
Färg Mässing, Vit
Markslöjd

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.