Markslöjd Quattro Taklampa Stål har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Markslöjd

Markslöjd Quattro Taklampa Stål


1 375 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 4-9 vardagar
Finns även som:

Quattro är en stilren taklampa från Markslöjd. Lampan består av en stav i metall samt fyra opalvita glasglober. Quattro har ett tidlöst uttryck som lämpar sig i många olika hem. Häng den snyggt över köksön, över matsalsbordet eller helt enkelt på någon annan plats där den passar bra. 


Quattro hängs upp med hjälp av en U-bygel och notera även att lampan kräver fast installation. Lampan kommer med en 150 cm lång, transparent sladd. 


För en detaljerad beskrivning av lampans dimensioner se bild nr 5.


Ljuskällor ingår.

Varumärke Markslöjd
Färg Stål
Material Metall
Storlek (LxDxH): 66 x 12 x 17 cm Glasglober (Ø): 12 cm
Ljuskälla Max 28W Halogen (G9) 4 st
Markslöjd

Markslöjd

Markslöjd har funnits sedan 1963 och sysslade, som namnet antyder, en del med hemslöjds- artiklar innan belysningsverksamheten tog över helt och hållet. Från start handlade det mycket om svarvade lampfötter i trä och skärmar i textil. I princip allt tillverkades i Marks kommun.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.