icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

House Doctor Arch Taklampa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
House Doctor

House Doctor Arch Taklampa


2 289 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Arch är en annorlunda taklampa från House Doctor. Lampan är gjord i järn med fina mässings detaljer, vilket ger Arch ett industriellt men ändå lyxigt utseende. Lampan har tre stycken E27 socklar där du placerar synliga ljuskällor. Arch hänger fint över både ett bord och i rummets hörn. Den svarta lampan med skinande mässing kommer utan tvekan att sätta en unik prägel på inredningen.


Arch kommer med en svart 250 cm lång sladd samt med en vajer.


Var god notera att ljuskällor ingår ej.

Varumärke House Doctor
Färg Mässing, Svart
Material Järn, Mässing
Storlek (BxH): 63 x 66.5 cm. Sladd: 250 cm
Ljuskälla E27 Max 25W x3
House Doctor

House Doctor

House Doctor är ett danskt familjeägt företag som föddes år 1999 och har under åren utökat och arbetar ständigt med att producera nya produkter och följa aktuella trender. Grundarna till företaget är tre bröder som anser att ett vackert hem främjar livsglädjen och säger: 'Vår stil är provocerande, personlig och inte alltför formellt. Vi anser att det är dags att blanda elementen snarare än att matcha dem.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.