Hallbergs 3010 Anna Lampskärm Korallrosa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Hallbergs

Hallbergs 3010 Anna Lampskärm Korallrosa


499 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Anna är elegant lampskärm från Hallbergs. Lampskärmen är klädd i sammetskvalitén Roma i en korallrosa ton. Anna har en vacker mattare yta med en härlig textur som skapar en lyxig stil. Både Annas övre och nedre kant är täckt med ett matchande kantband. 

Lampskärmen är rakt cylinderformad, lika bred både uppe och nere. Anna är utrustad med ett Fast-fäste vilket betyder att du skruvar ihop skärmen med lampans sockel. Du kan använda lampskärmen till bordslampor men den är också anpassad för takupphäng och är även vändbar. Anna finns i två diameter, 25 och 32cm.

Vi rekommenderar den mindre storleken till lampfot Bubbles S samt den större till skärmen till Bubbles L.


Bild nr 2 visar skärmen i beiget. 

 

Mått

25 - Ø x H: 25 x 26 cm

32 - Ø x H: 32 x 47 cm 


 


Varumärke Hallbergs
Färg Rosa
Material Sammet
Ljuskälla Sockel E27
Hallbergs

Hallbergs

I Viskafors utanför Sveriges textilhuvudstad Borås har Hallbergs sitt säte. Dem har i över 70 år levererat belysning i Skandinavien. Deras fokus ligger på att leverera kvalitativa produkter till ett bra pris, som passar lika bra i det skandinaviska hemmet som i offentliga miljöer. Med en mix av material och produkter erbjuder dom ett brett sortiment som tillgodoser kundernas behov.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.