Globen Lighting Ray Taklampa 70 Krom har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Globen Lighting

Globen Lighting Ray Taklampa 70 Krom


2 195 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

  • Manipulativbar taklampa

  • Unik formgivning

  • Snygg kromad yta
Varumärke Globen Lighting
Färg Krom
Material Metall
Storlek (BxDxH): 70x70x28cm
Ljuskälla Ljuskälla ingår ej. Lamphållare E27 Max 60W


Taklampan Ray från Globen Lighting är en mycket mångsidig lampa. Med två manipulativ skärmar väljer du själv hur Ray ska se ut varje day! Arangera de två skärmarna ovanpå varandra för en oerhört unik form eller inuti varandra för att skapa en längre taklampa med en ljuskälla som inte är lika synlig. Valet är ditt!


Skapad i kromad metall, Ray har marina inspirationer med en kant som efterliknar mjuka vågor. Ray blir otroligt snygg över matbordet men passar även i många andra miljöer då både Rays färg och form är lätt anpassad. En 120 cm lång svart textilkabel med vajer är inkluderad. Ray hängs upp med krokupphänge. 


Ljuskälla medföljer ej. 

Globen Lighting

Globen Lighting

Globen Lighting firar snart 30 år och är mer kreativa än någonsin. 1984 grundandes bolaget av Anders Hall i Svenljunga och är idag ett framgångsrikt familjeägt företag som erbjuder ett stort sortiment av modern belysning för alla hem och miljöer!

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.