icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

  • Fjäderlampor

    Luftig, romantisk och tidlös – Fjäderlampan är en favorit som har visat sig vara populär år efter år. Med sin viktlösa design, romantiska uttryck och varma sken är det inte svårt att se varför just fjäderlampan är en sådan stor hit. Skapa en magisk atmosfär hemma med någon av våra sköna fjäderlampor.
     

  • Fjäderlampor

 

Just nu:
20% rabatt på belysning!
Gäller t.o.m 26 aug.

Just nu: 20-60% rabatt på allt!*
Gäller endast t.o.m 25 aug kl 23.59.
Priserna är redan nedsatta - ingen kod behövs. *Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Fatboy, Rowico, MIlle Notti, Lexington, Tempur.

Just nu: 20-60% rabatt på allt!*
Priserna är redan nedsatta - ingen kod behövs.
Gäller endast t.o.m 25 aug kl. 23.59.
(*Gäller ej Chhatwal & Jonsson, Fatboy, Rowico, MIlle Notti, Lexington, Tempur.)

16 produkter

Fjäderlampor från VITA Eos

Hos Sleepo hittar du den romantiska fjäderlampan från VITA Eos. Lampan är designad av dansken Soren Ravn Christensen. Den omåttligt populära lampan passar bra i alla rum men framförallt i sovrummet och i barnens rum. Fjäderlampan ger ett otroligt mjukt sken och passar som både taklampa och golvlampa.

Lampan har ca 1800 gåsfjädrar och är gjord av tunt papper. Fjädrarna har inte plockats från levande gäss utan har tagits som biprodukt från livsmedelsindustrin. Fjäderlampan finns i flera färger. Däribland Vit, Grå och Smoke - samt i storlekarna Micro, Mini, M, L, XL & XXL.

Sladd, takkåpa och stativ måste köpas separat - finns som tillval under varje produkt under "tillbehör".