icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Design House Stockholm Luna Pendel Vit S har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Design House Stockholm

Design House Stockholm Luna Pendel Vit S


1 579 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 4-9 vardagar

Luna lamp, en taklampa formgiven av Alexander Lervik, för Design House Stockholm.

Luna ser vid första ögonkastet ut som många andra lampor men vid en närmare titt förstår vi varför denna lampa är unik. Globen är gjord helt i glas runtom utan några delar som stör ljusets spridning. Andra glober har någon form plast- eller metalldelar för upphängning som skymmer ljuset. Luna har upphängningsmekaninsmen skickligt dold under ett lock av glas. Stålvajer och strömsladd är dragna i en genomskinlig kabel för att skapa minimal skugga. Den unika tekniken bildar en enhetligt glob som ser ut att sväva fritt och där ljuset kan flöda obehindrat i alla riktningar. Luna för tankarna till fullmånens klara sken och universums storslagenhet. Luna få gärna sällskap av Kosmos holder, en detalj som skapar ett mer grafiskt uttyck.

Kosmos finns som tillval till Lunas tre olika storlekar S, M och L i färgerna svart och vit. Pulverlackat stål.

Luna är munblåst i opalglas. 3m kabel i transparant plast ingår.
 Varumärke Design House Stockholm
Färg Vit
Material Glas
Storlek Ø: 16cm
Ljuskälla E14, max 6W dimbar LED
Design House Stockholm

Design House Stockholm

Design House Stockholm grundades av Anders Färdig och började som ett kreativt produktutvecklingsföretag för andra varumärken år 1992. Flera produkter har fått utmärkelser som Excellent Swedish Design, Red Dot Design Award, Accent on Design Award, Design Plus och Elle Deco Design Award.

Leveranstid 4-9 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.