CO BANKERYD Air 73 Taklampa Nickel har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

CO Bankeryd

CO BANKERYD Air 73 Taklampa Nickel


3 499 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

  • Chic industriell look

  • Häftig design som står ut

  • Dimbar LED
Varumärke CO Bankeryd
Färg Silver
Material Glas, Metall
Ljuskälla Dimbar G4 LED

 

Taklampan Air 73 från CO BANKERYD uppvisar en häftig L-formad design med 6 stycken snygga ljuskällor i dimbar LED. Med en tidsenlig industriell look och minimalistiskt uttryck passar Air 73 riktigt bra in i det moderna hemmet.


Air 73 består av ett svartlackerat stålrör med 6 stycken stora glaskupor som avger ett varmt och mysigt sken - perfekt för vardagsrummet och kvällsmyset!


Till Air 73 medföljerd en 150 cm lång textilsladd och ljuskällor.

CO BANKERYD

CO Bankeryd

Sedan 2015 har Care of BANKERYD tillverkat stilfull och högkvalitativ belysning i Småländska Bankeryd. Som en del av belysningsföretaget Pholc skapar CO BANKERYD designmedvetna lampor med unik form och stor personlighet. För CO BANKERYD är god design och kvalitet med en liten prislapp a & o. Med ett stilrent utseende, minimalistiska detaljer och ett skandinaviskt uttryck, passar CO BANKERYDs belysning naturligt in i det moderna nordiska hemmet.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.