icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

By Rydéns Foggy Taklampa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
By Rydéns

By Rydéns Foggy Taklampa


1 699 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar

Nu finns populära serien Foggy som takpendel! Foggy har 5 textilklädda skärmar i olika storlekar som hänger i svarta textilkablar. Skärmarna kan antingen hänga på olika höjd eller tillsammans i ett kluster. Skärmarna är klädda i bomullstyg i färgerna vitt, grått och svart.

Fem ljuskällor behövs, medföljer ej. Krokupphäng.
 

 

Varumärke By Rydéns
Färg Grå
Material Trä
Storlek (BxL): 50 x 50 cm
Ljuskälla 1 x E14, 25W
By Rydéns - Belysning

By Rydéns

Bakom varumärket By Rydéns ligger ett familjeföretag som grundades 1958 och har mångårig erfarenhet av lampor och belysning. Huvudkontoret ligger fortfarande i Gnosjö på samma plats där det en gång grundades. Lampor från By Rydens säljs idag till hem och offentliga miljöer på många olika marknader över hela världen.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Hemleverans

Den valda produkten levereras hem till dig med fri hemleverans till port eller tomtgräns. Dagarna innan leverans blir du aviserad via sms av transportbolaget för att bestämma dag och tid för din leverans.