icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

By Rydéns Bellissimo Grande Taklampa Amber Ø40 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Just nu:
20% rabatt på belysning!
Gäller t.o.m 26 aug.

By Rydéns

By Rydéns Bellissimo Grande Taklampa Amber Ø40


2 076 kr

Rek pris: 2 595 kr

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 2-5 vardagar
Finns även som:

Den omtyckta favoriten Bellissimo finns numera även i en större variant, Belissimo Grande, 40cm i diameter. Glaset är detsamma, ett vackert, skirt glas som ger ett behagligt sken. Finns i två färgställningar. Kabeln är twistad i svart och med lampan följer en takkopp i metall. Sockel E27.

Höjd: 35cm. Ø: 40cm


 


Ljuskälla medföljer ej.


Varumärke By Rydéns
Färg Gul
Material Glas
Storlek (HxØ): 35 x 40 cm
Ljuskälla Max 60W glödlampa eller motsvarande styrka i halogen, lågenergi eller LED. (E27)
By Rydéns - Belysning

By Rydéns

Bakom varumärket By Rydéns ligger ett familjeföretag som grundades 1958 och har mångårig erfarenhet av lampor och belysning. Huvudkontoret ligger fortfarande i Gnosjö på samma plats där det en gång grundades. Lampor från By Rydens säljs idag till hem och offentliga miljöer på många olika marknader över hela världen.

Leveranstid 2-5 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.