Creative Collection Collected Taklampa har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Creative Collection

Creative Collection Collected Taklampa


4 399 kr
  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 7-14 vardagar

Collected är en snygg taklampa från Creative Collection i naturfärgad rotting. Lampan har ett flätat utseende och mönstren går både horisontellt och lodrätt. Detaljerad och unik, Collected uppvisar en naturnära look i rotting som med det grova repet hängs upp snyggt över till exempel matbordet och i rummets hörn för extra, välbehövd belysning. Lampan har en inre en konstruktion i järn


Collected kommer med ett 250 cm lång, naturfärgat rep gjort av Abaca och plast. Lampan kommer även med en E27 sockel som är utrustad för LED eller energi sparande ljuskällor med max 60W.


Ljuskälla ingår ej. 

Varumärke Creative Collection
Färg Natur
Material Rotting
Storlek (ØxH): 53 x 53 cm. Skärm (ØxH): 53.5 x 51 cm
Ljuskälla E27 Max 60W
Creative Collection

Creative Collection

Hos Creative Collection hittar du ett sortiment av stilfulla inredningsdetaljer med tydlig inspiration av naturen. Harmoniska toner blandas med naturliga material, spännande former och subtila mönster som tillsammans skapar produkter värda att visa upp.

Leveranstid 7-14 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.