GANT Home Duschmatta White 50x80 har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
GANT Home

GANT Home Duschmatta White 50x80


299 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Duschmatta från Gant Home i 100% fluffig bomull. Den fluffiga bomullen ger dina fötter ett underbart välkomnande efter ett långt bad eller en skön dusch. Duschmattan har en broderad GANT-logotyp och texten "New Haven Connecticut U.S.A" ton-i-ton. New Haven är platsen där Gant för 90 år sedan utvecklade sin verksamhet och har en varm plats i företagets hjärta. 

Varumärke GANT Home
Färg Vit
Mått 50x80cm
Tvättråd Maskintvätt 60 grader
GANT Home

GANT Home

GANT är ett internationellt livsstilsmärke grundat av Bernard Gant 1949 i New Haven, USA. GANT Home erbjuder välgjorda textilier i förstklassig kvalitet för hemmet. Produkterna inspireras av en klassisk, avslappnad östkuststil med marina och jordnära färger. Dem erbjuder allt från sköna lakan i egyptisk bomulls satin till produkter för det dukade bordet. Gant Home utstrålar en känsla av klass och stil som kännetecknar samtliga produkter.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.