Hallbergs 720 Anastasia Lampskärm Rost har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Hallbergs

Hallbergs 720 Anastasia Lampskärm Rost


749 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Anastasia är elegant lampskärm från Hallbergs. Lampskärmen är gjord i en sammetskvalitet i en rost ton. Anastasia har en vackert pliserad yta som skapar volym och en lyxig stil. Både Anastasias övre och nedre kant är täckt med ett matchande kantband. 


Lampskärmen har en rund form som gradvis blir bredare längre ner på skärmen. Anastasia är utrustad med ett Fast-fäste vilket betyder att du spänner ihop skärmen med lampans sockel. Du kan använda lampskärmen till bordslampor men den är också anpassad för takupphäng och är även vändbar. Anastasia finns i två storlekar - 24 & 35cm


Mått

24 - Ø x H: 24 x 17 cm 

35 - Ø x H: 35 x 25 cm

Varumärke Hallbergs
Färg Rost
Material Sammet
Hallbergs

Hallbergs

I Viskafors utanför Sveriges textilhuvudstad Borås har Hallbergs sitt säte. Dem har i över 70 år levererat belysning i Skandinavien. Deras fokus ligger på att leverera kvalitativa produkter till ett bra pris, som passar lika bra i det skandinaviska hemmet som i offentliga miljöer. Med en mix av material och produkter erbjuder dom ett brett sortiment som tillgodoser kundernas behov.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.