Hallbergs 2598 Stunning Lampskärm Rost har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-20%
Just nu!

Blixtkampanj:

20-60% på allt!*

Endast idag! Gäller endast t.o.m 28 sept kl 23:59.

*Gäller ej Casö, Cooee Design, Design Of, Fatboy, Innovation, Kinnabädden, Kragelund, Lexington, Mavis, Mille Notti, Rowico, Shepherd, Skruf, Tempur, Woud.

Hallbergs

Hallbergs 2598 Stunning Lampskärm Rost


479 kr

Rek pris: 599 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Stunning är elegant lampskärm från Hallbergs. Lampskärmen är gjord i en sammetskvalitet i ett blommigt mönster. Lampskärmen uppvisar en vacker blandning av rostiga toner som tillsammans med skärmens härliga yta har en lyxig stil. Både Stunnings övre och nedre kant är täckt med ett matchande kantband. 


Lampskärmen har en rund form som gradvis blir bredare längre ner på skärmen. Stunning finns i två storlekar - 24 & 30. Båda satorlekarna 24 har ett Fast-fäste vilket betyder att du spänner ihop skärmen med lampans sockel. Du kan använda lampskärmen till bordslampor men den är också anpassad för takupphäng och är även vändbar. 


Var god notera att då tyg på metervara används för tillverkning av skärmen kan mönstret variera beroende på vilken del av tyget som använts. 

 

Mått

24 - Ø(Bott/Topp) x H: 24/20 x 17 cm

30 - Ø(Bott/Topp) x H: 30/25 x 22 cm

 


Varumärke Hallbergs
Färg Brun
Material Sammet
Hallbergs

Hallbergs

I Viskafors utanför Sveriges textilhuvudstad Borås har Hallbergs sitt säte. Dem har i över 70 år levererat belysning i Skandinavien. Deras fokus ligger på att leverera kvalitativa produkter till ett bra pris, som passar lika bra i det skandinaviska hemmet som i offentliga miljöer. Med en mix av material och produkter erbjuder dom ett brett sortiment som tillgodoser kundernas behov.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.