Hallbergs 2591 Sunday Lampskärm Naturvit har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Hallbergs

Hallbergs 2591 Sunday Lampskärm Naturvit


499 kr

* Obligatoriska fält

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar
Finns även som:

Sunday är enkel och lättanpassad lampskärm från Hallbergs. Lampskärmen är gjord i en bomullskvalitet i en naturvit ton. Sunday har en något borstad yta vilket ger den ett mer naturligt utseende. Både övre och nedre kant av skärmen är täckt med ett matchande kantband. 


Lampskärmen har en rund form som gradvis blir större längre ner på skärmen. Sunday är utrustad med ett Fast-fäste vilket betyder att du spänner ihop skärmen med lampans sockel. Lampskärmen finns i två storlekar.


Mått

30 - Ø(Bott/Topp) x H: 30/25 x 22 cm

35 - Ø(Bott/Topp) x H: 35/30 x 25 cm

Varumärke Hallbergs
Färg Vit
Material Sammet
Hallbergs

Hallbergs

I Viskafors utanför Sveriges textilhuvudstad Borås har Hallbergs sitt säte. Dem har i över 70 år levererat belysning i Skandinavien. Deras fokus ligger på att leverera kvalitativa produkter till ett bra pris, som passar lika bra i det skandinaviska hemmet som i offentliga miljöer. Med en mix av material och produkter erbjuder dom ett brett sortiment som tillgodoser kundernas behov.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.