icon-bed-bedicon-bed-headboardicon-bed-legsicon-bed-matressicon-calendaricon-carticon-checkicon-closeicon-contacticon-customer-serviceicon-downicon-filter-option-2icon-filter-optionicon-removeicon-returnsicon-searchicon-shippingicon-storesicon-wishlist

Guardian Vitpigmenterad Olja 400ml har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp
Guardian

Guardian Vitpigmenterad Olja 400ml


195 kr
  • Fri frakt
  • Fri retur
  • Öppet köp

Leveranstid: 1-3 vardagar

Guardian vitpigmenterad olja är baserat på de absolut bästa och renaste oljorna och kan användas till möbler med obehandlad yta där man önskar en vit pigmentering.
Oljan verkar vattenavvisande och impregnerar träet och förhindrar uttorkning. Fungerar även som underhåll på redan vitoljad trä.
Obs: fungerar ej om ytan är lackerad eller målad.

Volym: 400ml


Medlet innehåller inte terpentin eller andra lösningsmedel. Guardian olja är testat av Danska Teknologiska institutet och tillåts bära inneklimat emblemet. 

Varumärke Guardian
Färg Grå
Material Aluminium
Guardian

Guardian

Guardian tillverkar och marknadsför vård och underhållsprodukter för möbler och textilier och har i sitt sortiment ett medel för alla material. Guardians målsättning är att erbjuda ett högkvalitativt och miljöriktigt medel för alla typer av material. Tillverkningen sker i Danmark under sträng kontroll och inga kompromisser görs i kvalitet eller miljöpåverkan. Inga av produkterna innehåller silikoner och alla sprayflaskor har kolsyra som drivgas. En stor del av Guardians produkter bär det Danska inneklimat emblemet som utfärdas av Danska teknologiska institutet. Alla möbler och textilier behöver vårdas och med rätt vård och underhåll kan materialet behålla sina ursprungliga egenskaper. Helt enkelt så förlängs livslängden på din möbel, matta eller textilier.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.