Guardian Tvättflingor för Läder och Trä 300gr har lagts till i din varukorg!

Gå till kassan

Fortsätt handla

  • Fri frakt på allt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

-40%
Guardian

Guardian Tvättflingor för Läder och Trä 300gr


99 kr

Rek pris: 165 kr

  • Fri frakt i hela Sverige
  • Öppet köp i 14 dagar

Leveranstid: 1-3 vardagar

Guardian tvättflingor är det gamla sättet som används för att rengöra både läder och trä. Väljer man att använda tvättflingor så är det av yttersta betydelse att det inte innehåller några andra tillsattsmedel. De måste vara absolut rena annars förstörs lädret och träet kan missfärgas. Guardian tvättflingor är kokta på palmkärnor och kokosolja och innehåller inga parfymer, blekmedel eller optiska vitmedel. 

Guardian tvätt flingor är testat av Danska Teknologiska institutet och tillåts bära inneklimat emblemet. 

Varumärke Guardian
Färg Grå
Material Aluminium
Guardian

Guardian

Guardian tillverkar och marknadsför vård och underhållsprodukter för möbler och textilier och har i sitt sortiment ett medel för alla material. Guardians målsättning är att erbjuda ett högkvalitativt och miljöriktigt medel för alla typer av material. Tillverkningen sker i Danmark under sträng kontroll och inga kompromisser görs i kvalitet eller miljöpåverkan. Inga av produkterna innehåller silikoner och alla sprayflaskor har kolsyra som drivgas. En stor del av Guardians produkter bär det Danska inneklimat emblemet som utfärdas av Danska teknologiska institutet. Alla möbler och textilier behöver vårdas och med rätt vård och underhåll kan materialet behålla sina ursprungliga egenskaper. Helt enkelt så förlängs livslängden på din möbel, matta eller textilier.

Leveranstid 1-3 vardagar
Fraktsätt Leverans via postombud

Den valda produkten levereras till ditt närmaste postombud. Du får ett sms när vi har packat och skickat din vara, samt får du ett sms när varan finns att hämta ut på ditt utlämningsställe. I sms:et finner du ett avi-nummer som ska visas upp på postombudet. Glöm inte att medtaga legitimation när du hämtar upp ditt paket.